DOBRO JE ZNATI !
Često postavljana pitanja o izradi i optimizaciji web stranica

Jesu li domena i hosting web stranice uključeni u ponudu?

Ne nudimo usluge registriranja domena ni hostinga web stranica. Klijenta pratimo i savjetujemo kroz sam proces, a odabir servisa za registraciju i pružatelja hosting usluga prepuštamo klijentu.

Profesionalno izrađena web stranica ili besplatni online servis za izradu stranca?

Zašto potrošiti nezanemariv iznos novca na profesionalno izrađenu internet stranicu, uz mnogobrojne besplatne web servise koji nude korisnicima da si samostalno, na jednostavan način izrade web stranicu?

Besplatne web stranice se temelje na gotovim predlošcima (template), u koji korisnik ubacuje svoj sadržaj. Ti predlošci redovito nude vrlo malo mogućnosti za modificiranjem, tako da će neupućeni korisnik rijetko postići izgled stranice točno prema svojoj zamisli. Takve web stranice nemaju velike mogućnosti za SEO optimizacijom, a potpuna optimizacija je gotovo nemoguća, pa takve stranice ne rangiraju visoko u rezultatima tražilica. Kod besplatnih web servisa korisnik nema mogućnost komunikacije s dizajnerom, jer se stranica generira automatski. Postoji još mnogo negativnih strana besplatnih web stranica, ali vjerujemo da je i ovo dovoljno da bi se zaključilo kako je za uspješnu i kvalitetnu web stranicu bolje angažirati profesionalni tim iskusnih i konstantno educiranih stručnjaka. Saznajte više o profesionalnoj izradi web stranica.