Dizajn i izrada web stranica

U današnje vrijeme trendovi u izgledu i funkcionalnosti interet stranica se brzo mijenjaju, a samim time i tehnologije i standardi u web dizajnu. Svjesni te činjenice, u korak smo sa poslijednjim trendovima iz svih područja struke, a web stranice koje izrađujemo savršen su sklad vizualnog dizajna koji privlači pozornost i iznimne tehničke funkcionalnosti.

Proces izrade Vaše web stranice:

1. Prihvaćanje ponude

Na osnovu upita klijentu dostavljamo neobvezujuću ponudu koja sadrži opis web stranice sa svim nuđenim elementima, rok izrade, međusobne obveze nas i klijenta, te cijenu i uvjete plaćana. Klijent svojim potpisom povrđuje prihvaćanje ponude.

2. Konzukltacije s klijentom i prikupljanje matrijala

Na sastanku se definiraju svi detalji vezani za izradu web stranica, a klijent dostavlja sve potrebne materijale. Klijent dio materijala može dostaviti i naknadno, ali to može utjecati na rok izrade web stranice.

3. Izrada prijedloga dizajna i prezentacija klijentu.

Na osnovu informacija i materijala prikupljenih od klijenta, izrađujemo grafički prijedlog izgleda gotove web stranice i predstavljamo ga klijentu. Po potrebi vršimo izmjene i dorade na dizajnu, a klijent svojim potpisom potvrđuje da prihvaća prijedlog vizualog dizajna stranice. Gotova web stranica izgledom može neznatno odstupati od grafičkog prijedloga.

4. Izrada web stranica

Rok izrade web stranice počinje teći od prihvaćanja prijedloga grafičkog dizajna, ukoliko su dostavljeni svi materijali potrebni za izradu web stranice. Klijent po želji ima uvid u sve faze izrade web stranice, te može zatražiti izjmene ili dodatne intervencije na web stranici. Značajne izmjene u ovoj fazi mogu utjecati na cijenu web stranice, te se u tom slučaju revidira ponuda.

5. Prezentacija gotove web stranice klijentu

Po završetku izrade, testiramo funkcionalnost web stranice, te konačni proizvod prezentiramo klijentu. Ukoliko nema primjedbi i potrebe za dodatnim intervencijama na stranici, izdaje se faktura i posao se zaključje.

6. Objava web stranice

Po podmirenju fakture Vaša nova web stranica postaje aktivna na internetu.

Po završetku izrade web stranice, klijentu nudimo velik broj usluga u svrhu postizanja maksimalne učinkovitosti web stranice, kao što su:

  • naknadna SEO optimizacija (ukoliko web stranica nije optimizirana) | više informacija
  • praćenje posjećenosti web stranice i izvještavanje klijenta
  • dodavanje ili izmjena sadržaja na stranici
  • oglašavanje putem Google Adwords-a ili Facebooka | više informacija
  • itd.


Vaše potrebe i zahtjeve jednostavno definirajte kroz našu interaktivnu formu, te zatražite neobvezujuću ponudu.